Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalette başkasının idrarını görmek

Rüyada tuvalette başkasının idrarını görmek

Rüyada tuvalette başkasının idrarını görmek işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, canının ve malının garantide olacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada tuvalette başkasının idrarını gördüyseniz:

  • Seyahatler veya kısa yolculuklar sizi yeni bir yöne yönlendirebilir.

Rüyada idrarını tuvalete yapmak karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalette idrar yapmak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvalette başkasının idrarını görmek solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvalete idrar yapmak bir beladan kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvalete idrarını yapmak ömrünün uzun olacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine yorulur.

Rüyada tuvalette idrar görmek inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada tuvalete idrar yaptığını görmek çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada idrar biriktirmek mutlu olunacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments