Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrar kusmak

Rüyada idrar kusmak

Rüyada idrar kusmak yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada idrar kusmak gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan kişiler sizinle ilgili bir konuya ortak veya destek olmak isteyebilirler.

Rüyada idrar kusmak kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, asık yüzlerin güleceğine, mutlu ilişkiler kuracağına alamet eder.

Rüyada birinin idrar yaptığını görmek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına delalet eder.

Rüyada toprağa idrar yapmak çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına işarettir.

Rüyada çocuğunun idrar yaptığını görmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada idrarını kırmızı görmek beklenilen takdiri alacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada idrar etmek fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına işarettir.

Rüyada idrarla abdest almak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok fazla idrar yapmak ruhsal korkularından da arınacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments