Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok idrar görmek

Rüyada çok idrar görmek

Rüyada çok idrar görmek maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, statü atlayacağına, güven kaybı yaşanacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine rivayet eder.

Rüyada çok idrar gördüyseniz:

  • Verdiğiniz sözleri yerine getirmek için çok çalışmanız gerekiyor.

Rüyada birikmiş idrar görmek ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine yorulur.

Rüyada bir başkasının idrar yaptığını görmek ileride saygın bir kimse olacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, istenen her şeye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada idrar torbası görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada altına idrar yapmak attığı her adımı düşüneceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına alamet eder.

Rüyada kendini idrar yaparken görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada idrar çıkarmak maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, içini açmaya karar vereceğine, borçlarının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin idrar yaptığını görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine rivayet eder.

Rüyada idrarını görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments