Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birikmiş idrar görmek

Rüyada birikmiş idrar görmek

Rüyada birikmiş idrar görmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, sorumluluk alacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine delalet etmektedir.

Rüyada birikmiş idrar gördüyseniz:

  • Mizahi yeteneklerinize ihtiyacınız olabilir.

Rüyada banyoya idrar yapmak yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada idrarını kırmızı görmek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, müşterilerinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada kanla karışık idrar yapmak solan yüzünün güleceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin idrar içtiğini görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, yeni malların alınacağına tabir olunur.

Rüyada üzerine idrar bulaşmak eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına delalettir.

Rüyada insan idrarı görmek maddi olarak eksiye düşüleceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada idrar bulaşmak kolay yollardan kazanacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına delalettir.

Rüyada başka birinin idrarını görmek nimet bolluğu yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments