Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasının idrar yaptığını görmek

Rüyada bir başkasının idrar yaptığını görmek

Rüyada bir başkasının idrar yaptığını görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına işarettir.

Rüyada bir başkasının idrar yaptığını gördüyseniz:

  • Kıskançlık hislerinize mağlup olmamalısınız.

Rüyada başkasının idrarını içmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine delalettir.

Rüyada sarı idrar görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine alamet eder.

Rüyada üzerine idrarını yapmak sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada keçi idrarı görmek çalıştığı yerde amir olacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvara idrar yapmak ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine delalettir.

Rüyada bir kaba idrar yapmak çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine inanılır.

Rüyada sokağa idrar yapmak iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada idrarını tuvalete yapmak beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments