Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altına idrar yapmak

Rüyada altına idrar yapmak

Rüyada altına idrar yapmak büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altına idrar yapmak gördüyseniz:

  • Geçmişte yaptıklarınızın rehberliği size yardım edebilir.

Rüyada altına idrar yapmak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına işarettir.

Rüyada altına idrarını yapmak dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada bardağa idrar yapmak çekilen zahmetin çoğalacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına işaret eder.

Rüyada kovaya idrar yapmak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına işaret eder.

Rüyada kendi üzerine idrar yapmak manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada poşete idrar yapmak yükseldikçe yükseleceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına işaret eder.

Rüyada tuvalete idrar yapmak yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, ister istemez çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mutfağa idrar yapmak hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments