Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok güzel koku duymak

Rüyada çok güzel koku duymak

Rüyada çok güzel koku duymak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada çok güzel koku duymak gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz birisi sizi iyice sinirlendirebilir.

Rüyada güzel kokular duymak şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına işaret eder.

Rüyada güzel bir koku duymak sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, doğru haber almaya, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına yorulur.

Rüyada çok güzel koku duymak daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, moralinin düzeleceğine alamet eder.

Rüyada güzel koku duymak hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok güzel koku koklamak sözünde duracağına, hep dua edeceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada güzel kokulu parfüm görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına alamet eder.

Rüyada güzel koku sürünmek aniden evlilik kararı alacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına tabir olunur.

Rüyada güzel koku hissetmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments