Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güzel bir koku duymak

Rüyada güzel bir koku duymak

Rüyada güzel bir koku duymak yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına delalet eder.

Rüyada güzel bir koku duymak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde duygusaldan ziyade fiziksel açıdan şanslısınız.

Rüyada güzel kokular duymak önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada güzel koku duymak tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine işaret eder.

Rüyada güzel bir koku duymak hayattan her istediğini alacağına, hayırlı işlere girileceğine, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine işarettir.

Rüyada çok güzel koku duymak üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, muradın yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada güzel kokulu çiçek görmek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güzel koku sıkmak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine yorulur.

Rüyada güzel kokulu parfüm görmek işlerinin baltalanacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada güzel koku almak şansının da açık olacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine, huzur içinde yatacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments