Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mis gibi kokmak

Rüyada mis gibi kokmak

Rüyada mis gibi kokmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mis gibi kokmak gördüyseniz:

  • Askıda kalmış borç alacak meselelerini veya hukuki konuları istikrara kavuşturabilirsiniz.

Rüyada mis gibi kokmak fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına işarettir.

Rüyada hacı misi sürmek çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işarettir.

Rüyada hamile misin diye sormak İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine alamet eder.

Rüyada hacı misi görmek çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mis kokulu çiçek görmek hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, düşmanlarının güçleneceğine delalet eder.

Rüyada çiş kokmak kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, projenin gerçekleştirileceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına işaret eder.

Rüyada ayakları kokmak zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına yorulur.

Rüyada soğan kokmak çok rahat bir hayat yaşayacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments