Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok güzel futbol oynamak

Rüyada çok güzel futbol oynamak

Rüyada çok güzel futbol oynamak önüne çıkan engellerden yılmayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada çok güzel futbol oynamak gördüyseniz:

  • Maddi, işle ya da sosyal hayatınızla ilgili belli konular dönüşüme uğrayabilir ya da siz dönüştürme çabasında olabilirsiniz.

Rüyada çok güzel futbol oynamak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, de rahatının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada futbol oynamak ve gol atmak inancından ödün vereceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına işarettir.

Rüyada ünlü biriyle futbol oynamak giden birinin geri döneceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada futbol topu oynamak uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, çok zengin olacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına inanılır.

Rüyada okulda futbol oynamak gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada futbol maçı oynamak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada futbol takımında oynamak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına işaret eder.

Rüyada mahallede futbol oynamak bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments