Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada futbol maçı oynamak

Rüyada futbol maçı oynamak

Rüyada futbol maçı oynamak beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, işlerden yana başarılar elde edileceğine, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada futbol maçı oynamak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan maceraya atılmamanızda fayda var.

Rüyada futbol maçı oynamak üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına yorulur.

Rüyada futbol maçına gitmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, hayır dualarına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada futbol maçı seyretmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, şansının yaver gideceğine işarettir.

Rüyada futbol maçında gol atmak kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada futbol maçı yaptığını görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada futbol maçı görmek yönetici olacağına, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına alamet eder.

Rüyada futbol maçına hazırlanmak rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, çok iyi bir duruma geleceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına rivayet eder.

Rüyada futbol maçı kazanmak omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments