Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okulda futbol oynamak

Rüyada okulda futbol oynamak

Rüyada okulda futbol oynamak sermayenin harcandığına değeceğine, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, ele geçen parada artış olacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, talihinin artacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına inanılır.

Rüyada okulda futbol oynamak gördüyseniz:

  • Agresif tavırlardan uzak durmalısınız.

Rüyada okulda futbol oynamak sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine yorulur.

Rüyada mahallede futbol oynamak yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok iyi futbol oynamak işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada ünlü biriyle futbol oynamak kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına yorulur.

Rüyada futbol oynamak ve gol atmak hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada futbol oynamak ticaret hayatına atılacağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada futbol topu oynamak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada iyi futbol oynamak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments