Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mahallede futbol oynamak

Rüyada mahallede futbol oynamak

Rüyada mahallede futbol oynamak içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mahallede futbol oynamak gördüyseniz:

  • Size veya yaptıklarınıza hayran olan kişilerin kapısını çalmanız durumunda sizi tamamlayabilirler veya takdir edebilirler.

Rüyada mahallede futbol oynamak büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına alamet eder.

Rüyada eski yaşadığı mahalleyi görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, kara kara düşünür olacağına inanılır.

Rüyada mahalle bakkalını görmek emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına delalettir.

Rüyada mahallede gezmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine delalettir.

Rüyada eski mahalleye taşınmak iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mahallede yangın çıktığını görmek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine delalettir.

Rüyada çingene mahallesinden geçmek dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada mahallede kaybolmak yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, hile ile mal elde edeceğine, tüm dileklerin tutacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments