Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada futbol topu oynamak

Rüyada futbol topu oynamak

Rüyada futbol topu oynamak kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, dünya malının çoğalacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, gözyaşının kuruyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada futbol topu oynamak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda yararlı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada futbol topu oynamak rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada futbol topu görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, engellerden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patlak futbol topu görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, çevresinin genişleyeceğine, suç işleyeceğine alamet eder.

Rüyada basket topu oynamak sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Rüyada nur topu gibi bebek görmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünden ateş topu düştüğünü görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde ateş topu görmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine işarettir.

Rüyada bilardo topu görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, sinirlerinin yıpranacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments