Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada futbol takımında oynamak

Rüyada futbol takımında oynamak

Rüyada futbol takımında oynamak daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada futbol takımında oynamak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerden canınızı sıkan şeylerin hesabını sorabileceksiniz.

Rüyada futbol takımında oynamak hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına inanılır.

Rüyada futbol takımı görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, geçim derdinin biteceğine işarettir.

Rüyada futbol takımını görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine işarettir.

Rüyada futbol maçı oynamak sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine yorulur.

Rüyada futbol oynamak yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine rivayet eder.

Rüyada iyi futbol oynamak maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine delalettir.

Rüyada ünlü biriyle futbol oynamak tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşlarla futbol oynamak kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments