Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının sigarasını içmek

Rüyada başkasının sigarasını içmek

Rüyada başkasının sigarasını içmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının sigarasını içmek gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı şeyler öğrenmeniz ciddi düşünceler içinde olmanız da olasıdır.

Rüyada arkadaşla sigara içmek hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada başkasından sigara alıp içmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada tersten sigara içmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine yorulur.

Rüyada ilk defa sigara içmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, büyük tartışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde sigara içmek hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde sigara içmek bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, zahmete ve derde düşeceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine alamet eder.

Rüyada anneyle sigara içmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, rahatın kaçacağına işaret eder.

Rüyada balkonda sigara içmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments