Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok fazla kaka yapmak

Rüyada çok fazla kaka yapmak

Rüyada çok fazla kaka yapmak kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok fazla kaka yapmak gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler veya bağlantılar yeni fırsatların kapısını açabilir.

Rüyada çok fazla kaka yapmak dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, günden güne sorunlarının artacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına yorulur.

Rüyada çok fazla kaka yaptığını görmek aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada çok fazla idrar yapmak işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, kime gideceğine alamet eder.

Rüyada çok fazla alışveriş yapmak rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, can sıkıntısının geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok fazla çiş yapmak uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine rivayet eder.

Rüyada çok fazla büyük abdest yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine inanılır.

Rüyada birden fazla doğum yapmak sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada kaka yapmak verilen emeklerin boşa gideceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments