Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok fazla kaka yaptığını görmek

Rüyada çok fazla kaka yaptığını görmek

Rüyada çok fazla kaka yaptığını görmek mutsuz olacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, ekmeğinin verimli olacağına delalet eder.

Rüyada çok fazla kaka yaptığını gördüyseniz:

  • Size ait şeyleri korumalısınız.

Rüyada çok fazla kaka yapmak işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok fazla kaka yaptığını görmek mutluluğa ve neşeye, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada çok fazla muz görmek çok güzel işlere gireceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, bazı ortak işlere gireceğine yorulur.

Rüyada birden fazla hindi görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, ona şifa olmayacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok fazla dışkılamak maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine tabir olunur.

Rüyada birden fazla hortum görmek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, yaptığı işte sivrileceğine, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına rivayet eder.

Rüyada çok fazla kedi görmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birden fazla bozuk para görmek resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments