Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok fazla alışveriş yapmak

Rüyada çok fazla alışveriş yapmak

Rüyada çok fazla alışveriş yapmak her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok fazla alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • Bazı sorunlarla boğuşmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada çok fazla alışveriş yapmak hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine işarettir.

Rüyada alışveriş yapmak istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, zararlarını telafi edeceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine yorulur.

Rüyada alışverişi yapmak geçim sıkıntısı yaşayacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına delalettir.

Rüyada pazardan alışveriş yapmak bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına yorulmaktadır.

Rüyada çarşıdan alışveriş yapmak zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada alışveriş yapmak kıyafet almak rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada giyim alışverişi yapmak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına rivayet eder.

Rüyada pastaneden alışveriş yapmak endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments