Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaka yapmak

Rüyada kaka yapmak

Rüyada kaka yapmak arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, durgunlaşacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, hayır vereceğine rivayet eder.

Rüyada kaka yapmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde çok fazla fırsat ya da olanak olmasına rağmen, kalbiniz ya da sezgileriniz sizi yanlış yöne sevk edebilir.

Rüyada yere kaka yapmak içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına inanılır.

Rüyada denize kaka yapmak yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına inanılır.

Rüyada kaka yapmak ve temizlemek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, geçim derdine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mutfağa kaka yapmak kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada iç çamaşırına kaka yapmak huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına alamet eder.

Rüyada toplum içinde kaka yapmak geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yürürken kaka yapmak büyük başarılara imza atacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine inanılır.

Rüyada küvete kaka yapmak kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments