Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada idrar yapmak

Rüyada idrar yapmak

Rüyada idrar yapmak hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına delalettir.

Rüyada idrar yapmak gördüyseniz:

  • Yaşam felsefenizde değişiklik oluşabilir.

Rüyada koyu renk idrar yapmak elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine delalet eder.

Rüyada idrarı yapmak yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatağa idrar yapmak bunların devlet kapılarından geçeceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, borcunu ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük idrarını yapmak görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada üzerine idrarını yapmak daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada bol idrar yapmak uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuvalette idrar yapmak işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yere idrar yapmak sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments