Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara idrar yapmak

Rüyada mezara idrar yapmak

Rüyada mezara idrar yapmak işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, bedeninin şifa bulacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezara idrar yapmak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermeniz gerekmiyor.

Rüyada mezara idrar yapmak hidayete ermeyi de başaracağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, kazancın her daim artacağına delalettir.

Rüyada bir yere idrar yapmak işini en iyi şekilde yapacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, dertlerinin şifasını bulacağına tabir olunur.

Rüyada kovaya idrar yapmak derde ve kedere düşeceğine, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına işaret eder.

Rüyada büyük idrarını yapmak alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada idrarını tuvalete yapmak eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada poşete idrar yapmak yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, kendisi paralayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalete idrarını yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük idrarını yapmak el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments