Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolata yapmak

Rüyada çikolata yapmak

Rüyada çikolata yapmak yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, işlerinin yaver gideceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çikolata yapmak gördüyseniz:

  • Size memnuniyet verebilecek olan birçok olay ya da şeyle karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada sıcak çikolata yapmak kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada çikolatalı kek yapmak kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine işarettir.

Rüyada çikolatalı pasta yapmak borçlarını bitireceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya rivayet eder.

Rüyada çikolatalı kurabiye yapmak haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, güç, kudret ve iman sahip olacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine delalettir.

Rüyada çikolata yapmak durulacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeşit çeşit çikolata görmek umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada birine çikolata almak borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, masrafların altında kalacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekmeğe çikolata sürmek ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments