Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolata dondurma görmek

Rüyada çikolata dondurma görmek

Rüyada çikolata dondurma görmek elinin bolluğa kavuşacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, bilakis malının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada çikolata dondurma gördüyseniz:

  • Ama, siz yaratıcı gruplara katılımda bulunmak isteyebilir, seminer, kurs, mesleki ziyaret, konferans türü aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Rüyada çikolatalı dondurma görmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çikolata dondurma görmek iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada çikolatalı dondurma yemek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, canlanacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada sıcak dondurma yemek kazancını katbekat arttıracağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sade dondurma görmek gerçek mutluluğu tadacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dondurma yaptığını görmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle dondurma yemek nazar eden insanların haddini bildireceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine yorulur.

Rüyada rengarenk dondurma yemek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments