Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının çiş yaptığını görmek

Rüyada başkasının çiş yaptığını görmek

Rüyada başkasının çiş yaptığını görmek yeni bir başlangıç yapmaya, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, en gösterişli arabalara bineceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına işaret eder.

Rüyada başkasının çiş yaptığını gördüyseniz:

  • Sizi yapmak istemediğiniz şeyler için zorlayan ya da yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada erkek bebek çiş yaptığını görmek sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada inek çişi görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Rüyada çişini etmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine alamet eder.

Rüyada köpeğin çiş yaptığını görmek nefsine yenileceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada tuvalete küçük çiş yapmak toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, daha güçlü hale geleceğine delalet eder.

Rüyada lazımlığa çiş yapmak bereket ve rahat içinde yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, canını ve malını hiçe sayacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin çiş yaptığını görmek düzeninin bozulacağına, araba alınacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada çişini sıçratmak sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments