Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üzerine çiş sıçradığını görmek

Rüyada üzerine çiş sıçradığını görmek

Rüyada üzerine çiş sıçradığını görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine tabir olunur.

Rüyada üzerine çiş sıçradığını gördüyseniz:

  • Maddi konularda şanslısınız.

Rüyada üzerine çiş sıçradığını görmek işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, mali krize gireceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kan sıçradığını görmek çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına tabir olunur.

Rüyada havaya sıçramak ticarete atılacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine alamet eder.

Rüyada üzerine su sıçramak sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına inanılır.

Rüyada çamur sıçramak rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine alamet etmektedir.

Rüyada su sıçramak sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, kısmetlerin azalacağına delalet eder.

Rüyada idrar sıçramak ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına alamet eder.

Rüyada yukarı sıçramak çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments