Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet büyüğüne su vermek

Rüyada devlet büyüğüne su vermek

Rüyada devlet büyüğüne su vermek zorluğa ve darlığa düşeceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, hayırlı haberler getireceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada devlet büyüğüne su vermek gördüyseniz:

  • İnsanlarla iletişim içinde olmanız kendinize yeni bir yön vermenizi sağlayacak tecrübeler edinmenizi ya da seyahatlere çıkmanızı sağlayabilir.

Rüyada devlet büyüğüne su vermek böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet büyüklerinden birinin öldüğünü görmek işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada devlet büyüğünden para almak başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölü devlet büyüğü görmek üzüntü verici olaylar yaşanacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada devlet büyüklerine hizmet etmek sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada devlet büyüğünün mezarını görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada devlet büyüğünden hediye almak beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine işaret eder.

Rüyada devlet büyüğünü misafir etmek maddi olarak zayıflayacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments