Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinde büyük yılan görmek

Rüyada suyun içinde büyük yılan görmek

Rüyada suyun içinde büyük yılan görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, cesaretini yeninden toplayacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine alamet eder.

Rüyada suyun içinde büyük yılan gördüyseniz:

  • Güvenilir ortak ya da iş birlikçilerinizden bilgi saklamamalı, gereksiz kişilere bazı tüyolar vermemelisiniz.

Rüyada suyun içinde büyük yılan görmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına delalet eder.

Rüyada su içinde büyük yılan görmek kolaylık sağlayacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada denizin içinde büyük yılan görmek iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde büyük yılan görmek hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinde büyük balık görmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada su içinde büyük balık görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada büyük su yılanı görmek kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, sorunlarının son bulacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük su yılan görmek evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, bunu da herkese ilan edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments