Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük nehir görmek

Rüyada çok büyük nehir görmek

Rüyada çok büyük nehir görmek yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, neşeli bir hayat süreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada çok büyük nehir gördüyseniz:

  • İş yerinizdeki hızlı değişimlere rağmen, siz, sonunda olaylardan fayda sağlayan taraf olabilirsiniz.

Rüyada çok büyük nehir görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir nehir görmek statü atlayacağına, rütbe edineceğine, alınan borçların ödenemeyeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük nehir görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına delalet etmektedir.

Rüyada nehirde büyük balık görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine tabir olunur.

Rüyada yeşillik ve nehir görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine yorulur.

Rüyada nehirde gezmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük nehir görmek çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna alamet eder.

Rüyada nehirde abdest almak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments