Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük nehir görmek

Rüyada büyük nehir görmek

Rüyada büyük nehir görmek kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına, doğru adımlar atamayıp, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına,  bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına alamet eder.

Rüyada büyük nehir gördüyseniz:

  • sorumluluklar üstlenmiş olabilirsiniz.

Rüyada çok büyük nehir görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada büyük bir nehir görmek hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına rivayet eder.

Rüyada nehirde büyük balık görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük nehir görmek yönetici olacağına, köşeye sıkıştıracağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya tabir olunur.

Rüyada nehir üzerinde uçmak sürpriz gelişmeler yaşayacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada nehir görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada nehir içinde balık görmek birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kirli nehirde yüzmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments