Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir nehir görmek

Rüyada büyük bir nehir görmek

Rüyada büyük bir nehir görmek kişisel kavgaların son bulacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, aile içinde geçim derdinin olmayacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada büyük bir nehir gördüyseniz:

  • Hangi alanda ilerleyeceğiniz veya hangi alanda mücadele edeceğiniz konusunda dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada çok büyük nehir görmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine işarettir.

Rüyada büyük bir nehir görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada nehirde büyük balık görmek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, çocuklarının fazla olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük nehir görmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık nehir görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada nehire kapılmak eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine işaret eder.

Rüyada göl nehir görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına inanılır.

Rüyada nehirde boğulan birini görmek sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments