Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehirde abdest almak

Rüyada nehirde abdest almak

Rüyada nehirde abdest almak çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada nehirde abdest almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda meydana gelebilecek iniş çıkışlı durumlar, aşırılıklar veya ani değişiklikler karşısında şaşırsanız da, tolere etmeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada nehirde abdest almak hem dua alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada nehirde gitmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada nehir kenarında oturmak üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük nehir görmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine işarettir.

Rüyada akan nehir görmek stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine alamet eder.

Rüyada dicle nehir görmek gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, her konuda gelişme gösterileceğine alamet eder.

Rüyada nehir taşkını görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehirde kayığa binmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, ün sahibi birisi olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments