Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağayı kurtarmak

Rüyada kaplumbağayı kurtarmak

Rüyada kaplumbağayı kurtarmak başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, nahoş sözler işiteceğine, alışveriş yapacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada kaplumbağayı kurtarmak gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendirmeyen işlere karışmamanızda fayda var.

Rüyada kaplumbağayı kurtarmak çaresiz hallere düşeceğine, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa kurtarmak hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, aradığı çareleri bulacağına tabir olunur.

Rüyada çiftleşen kaplumbağa görmek bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağa evde görmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah kaplumbağa görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına işarettir.

Rüyada üzerinde kaplumbağa görmek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada kaplumbağanın yandığını görmek dertlerin ortadan kalkacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına delalettir.

Rüyada küçük kaplumbağalar görmek hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments