Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük bir fare görmek

Rüyada büyük bir fare görmek

Rüyada büyük bir fare görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine delalet eder.

Rüyada büyük bir fare gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insana sürpriz bir ziyaret yapabilirsiniz.

Rüyada ölü büyük fare görmek birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kedi kadar büyük fare görmek sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük siyah fare görmek rahmete vesile olacak gelişmelere, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, komşularla ters düşüleceğine alamet eder.

Rüyada büyük dişli fare görmek çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, başka işler deneyeceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük kahverengi fare görmek dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, iyilik ve hayır bulacağına işarettir.

Rüyada büyük fare öldürmek aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine yorulur.

Rüyada evde büyük fare görmek spor yapmaya başlanılacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine delalettir.

Rüyada küçük ve büyük fare görmek yeni bir makama sahip olunacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments