Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük bir fare görmek

Rüyada çok büyük bir fare görmek

Rüyada çok büyük bir fare görmek karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Rüyada çok büyük bir fare gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin olumlu tekliflerine şans tanımak isteyebilirsiniz.

Rüyada büyük fare öldürmek neşesini ve huzurunu yitireceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada büyük siyah fare görmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş büyük fare görmek elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, yeni işlere girileceğine delalettir.

Rüyada büyük siyah bir fare görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük dişli fare görmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, ferahlayacağına, esenleyeceğine delalettir.

Rüyada evde büyük fare görmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada farenin büyüğünü görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine delalet eder.

Rüyada siyah büyük fare görmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, büyük ve önemli bir kimse olacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments