Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok büyük ayakkabı giymek

Rüyada çok büyük ayakkabı giymek

Rüyada çok büyük ayakkabı giymek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, başarısızlığa düşeceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine delalettir.

Rüyada çok büyük ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı konular nedeniyle ilişkilerinize zarar vermemeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada büyük mavi ayakkabı giymek hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada çok büyük ayakkabı giymek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, hak yolundan ayrılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük beyaz ayakkabı giymek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine işaret eder.

Rüyada ayağa büyük ayakkabı giymek kısmetlerini de göremeyeceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına rivayet eder.

Rüyada büyük ayakkabı giymek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına yorulur.

Rüyada büyük topuklu ayakkabı giymek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına delalettir.

Rüyada büyük numara ayakkabı giymek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, canın derdine düşeceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına delalettir.

Rüyada ayakkabının büyük geldiğini görmek ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments