Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağa büyük ayakkabı giymek

Rüyada ayağa büyük ayakkabı giymek

Rüyada ayağa büyük ayakkabı giymek zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, maddi gücünün katlanacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine inanılır.

Rüyada ayağa büyük ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Çevreden gelen baskılarla kıstırıldığınızı hissedebilirsiniz.

Rüyada ayağa büyük ayakkabı giymek bereket ve huzur geleceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağına büyük ayakkabı görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine delalettir.

Rüyada iki ayağa farklı ayakkabı giymek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada ayağına ayakkabı giymek helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayağına büyük terlik giymek amaçlarına ulaşacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük beyaz ayakkabı giymek şöhret ve hayır getireceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük ayakkabı giymek verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük topuklu ayakkabı giymek uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments