Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük beyaz ayakkabı giymek

Rüyada büyük beyaz ayakkabı giymek

Rüyada büyük beyaz ayakkabı giymek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, yüksek makamlara geleceğine, duygularının karşılığını alamayacağına işarettir.

Rüyada büyük beyaz ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Çevrenizde olan biten üzerinde çok fazla kontrolünüz olmayabilir.

Rüyada büyük beyaz ayakkabı giymek yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada büyük numara ayakkabı giymek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına yorulur.

Rüyada büyük ayakkabı giymek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada büyük topuklu ayakkabı giymek büyük bir ihanete uğranacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına tabir olunur.

Rüyada ayağa büyük ayakkabı giymek konfor içinde olacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok büyük ayakkabı giymek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada büyük mavi ayakkabı giymek zahmetli işlerle uğraaşılacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz büyük ayakkabı görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, mutsuz ve hasta olacağına, hayırlı bir döneme girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments