Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük mavi ayakkabı giymek

Rüyada büyük mavi ayakkabı giymek

Rüyada büyük mavi ayakkabı giymek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, güzel bir haneye sahip olunacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, çok büyük sıkıntıların ve sorunların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada büyük mavi ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda asıl konudan sapmamaya çalışın.

Rüyada büyük mavi ayakkabı giymek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, çalışıyorsa terfi alacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk ayakkabı giymek kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada mavi ayakkabı giydiğini görmek hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına delalet eder.

Rüyada mavi spor ayakkabı giymek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, maddi olarak zarar edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, dünya malının çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renk ayakkabı giydiğini görmek ferahlayacağına, esenleyeceğine, çok yoğun çalışacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni mavi ayakkabı giymek ilk etapta durumu kaldıramayacağına, maddi anlamda feraha ermeye, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi renkli ayakkabı giymek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, ekonomik olarak kalkınacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada mavi topuklu ayakkabı giydiğini görmek rahat şekilde geçineceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments