Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabının büyük geldiğini görmek

Rüyada ayakkabının büyük geldiğini görmek

Rüyada ayakkabının büyük geldiğini görmek yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, geçiminin zorlaşacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabının büyük geldiğini gördüyseniz:

  • Olmayan şeyleri hesaplayarak enerji kaybediyorsunuz.

Rüyada ayakkabının büyük geldiğini görmek çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabının bol geldiğini görmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada ayağına büyük ayakkabı görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, sıkıntılarını aşacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük erkek ayakkabısı görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük numaralı ayakkabı görmek kolaylık elde edeceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük ayakkabı denemek sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, ferahlık veren sözler duymaya, eline yüklü miktarda para geçeceğine rivayet eder.

Rüyada büyük topuklu ayakkabı görmek uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok büyük ayakkabı görmek hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments