Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük numara ayakkabı giymek

Rüyada büyük numara ayakkabı giymek

Rüyada büyük numara ayakkabı giymek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, çok iyi bir kariyer edineceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük numara ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Maddi konular hassasiyet gerektirebilir.

Rüyada büyük numara ayakkabı giymek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük numara ayakkabı görmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, güçten düşeceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına delalet eder.

Rüyada büyük numaralı ayakkabı görmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada ayakkabı numarası görmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük ayakkabı giymek eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok büyük ayakkabı giymek kazancındaki verimliliğin artacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada ayağa büyük ayakkabı giymek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına alamet eder.

Rüyada büyük beyaz ayakkabı giymek hoş olaylar yaşayacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments