Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada buğday arpa görmek

Rüyada buğday arpa görmek

Rüyada buğday arpa görmek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, doğru adımlar atacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, dikkat çekeceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine işaret eder.

Rüyada buğday arpa gördüyseniz:

  • Maddi riskler dikkat gerektiriyor.

Rüyada buğday ve arpa görmek yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada buğday arpa görmek kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işarettir.

Rüyada arpa görmek çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına yorulmaktadır.

Rüyada arpa ambarı görmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlaya arpa ekmek aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına inanılır.

Rüyada çok arpa görmek yaşadığı zorlukların biteceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada arpa şehriye görmek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada biçilmiş arpa görmek manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments