Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ambarda arpa görmek

Rüyada ambarda arpa görmek

Rüyada ambarda arpa görmek başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, amaçlarını yerine getireceğine, üzgün olacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ambarda arpa gördüyseniz:

  • Belli çıkış yolları bulmanın sırrı burada yatıyor olabilir.

Rüyada ambarda arpa görmek işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine delalet eder.

Rüyada arpa ambarı görmek kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine işaret eder.

Rüyada pirinç ambarı görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, sağlığının bozulacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına alamet eder.

Rüyada ambarda mısır görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet eder.

Rüyada tahıl ambarı görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine delalet eder.

Rüyada ambarda buğday görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ambar görmek geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, insanların yolunu aydınlatacağına rivayet eder.

Rüyada yiyecek ambarı görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments