Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yüzünde yara görmek

Rüyada başkasının yüzünde yara görmek

Rüyada başkasının yüzünde yara görmek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada başkasının yüzünde yara gördüyseniz:

  • Farklı kültürlere, yaşam tarzlarına veya felsefelere ilgi duyabilirsiniz.

Rüyada birinin yüzünde yara çıktığını görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzü yara olmak maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada birinin yüzünü yara görmek gerginliğin biteceğine, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, aydınlık bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada yüzün yara olduğunu görmek verilen bütün emeklerin heba olacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine işarettir.

Rüyada eli yüzü yara görmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi yüzünü yara görmek fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine yorulur.

Rüyada başkasının yüzünde yara görmek büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzü yara içinde görmek sevip saydığı bir birey olunacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, işlerin günden güne artacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments