Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun yüzünde yara görmek

Rüyada çocuğun yüzünde yara görmek

Rüyada çocuğun yüzünde yara görmek eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğun yüzünde yara gördüyseniz:

  • Zor bir görev veya iş hakkında uzun zamandır düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada çocuğun yüzünde yara görmek yaşamının daha kolay hale geleceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun yüzünde yara görmek zorlukların ve kavgaların biteceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzü yara olmak size başarı getirecek adımlar atmanıza, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının yüzünde yara görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin yüzünü yara içinde görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine yorulur.

Rüyada eli yüzü yara görmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına delalet eder.

Rüyada yüzünde yara izi görmek maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü yara bere içinde görmek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, uzun yıllardan beri gerçekleştirmeyi düşündüğü hayallerine kavuşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments