Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerden düşeceğini görmek

Rüyada yüksek yerden düşeceğini görmek

Rüyada yüksek yerden düşeceğini görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, kazancın katlanacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine işaret eder.

Rüyada yüksek yerden düşeceğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size istediğiniz yanıtları vermemesi veya geri dönüşleri yapmaması nedeniyle sinirleniyor olabilirsiniz.

Rüyada yüksek bir yerden birinin düştüğünü görmek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, başarılı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken uyanmak çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden düşüp ölmek sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, lüksüne de lüks katacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına inanılır.

Rüyada yüksek yerden düşeni görmek kırılan umutların tekrar filizleneceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine alamet eder.

Rüyada bir kişinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, üzüntülerinin yerini sevinçlerin alacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşeni görmek ele güne muhtaç olacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments