Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden birinin düştüğünü görmek

Rüyada yüksek bir yerden birinin düştüğünü görmek

Rüyada yüksek bir yerden birinin düştüğünü görmek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, yeni işlere gireceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden birinin düştüğünü gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki hakkında fikirleriniz tekrar değişkenlik gösterebilir.

Rüyada kızının yüksek bir yerden düştüğünü görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, huzurunun da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşecek gibi olmak kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada birinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşen birini görmek gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, işinden evine gidip geleceğine, saygısını toplayacağına inanılır.

Rüyada yüksek yerden düşerken kurtulmak huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, gözyaşına boğulacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden suya düştüğünü görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine delalettir.

Rüyada kardeşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments