Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğu yere düşürmek

Rüyada çocuğu yere düşürmek

Rüyada çocuğu yere düşürmek planların sarkacağına, huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğu yere düşürmek gördüyseniz:

  • Toplum içinde yüksekten atarak gülünç duruma düşebilirsiniz.

Rüyada çocuğu yere düşürmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, işlerinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğun yere düştüğünü görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunun yere düştüğünü görmek geleceğe olan inancını yitireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine işarettir.

Rüyada yere bebek düşürmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek yere düşürmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına işaret eder.

Rüyada yıldızın yere düştüğünü görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada yere düşen bebek görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına delalet eder.

Rüyada ayın yere düştüğünü görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments