Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğun yere düştüğünü görmek

Rüyada çocuğun yere düştüğünü görmek

Rüyada çocuğun yere düştüğünü görmek başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, problemlerini çözeceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, feraha ereceğine delalettir.

Rüyada çocuğun yere düştüğünü gördüyseniz:

  • Fikir uyuşmazlıklarıyla vakit kaybetmemeli, uzlaşmacı olmalı, size uymayan durumlar varsa, yalnız ilerlemelisiniz.

Rüyada çocuğu yere düşürmek sorunlarının sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğun yere düştüğünü görmek büyük savaşların yaşanacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunun yere düştüğünü görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, bunun için her gün şükredeceğine işaret eder.

Rüyada ekmeği yere düşürmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına inanılır.

Rüyada erkek bebeği yere düşürmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, işinden çıkarılacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bardağın yere düştüğünü görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğini yere düşürmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, hep yerinde sayacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada kuranın yere düştüğünü görmek karamsar ve umutsuz olacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments