Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere düşürülmek

Rüyada yere düşürülmek

Rüyada yere düşürülmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, saadetinin yükseleceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, tartışmaların sona ereceğine, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, kısmetlerinin açılacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine işarettir.

Rüyada yere düşürülmek gördüyseniz:

  • Nasılsa başaramayacağım türünde bakış açıları gerçekte olmayan şeylerin bir an da olumsuz düşünceleriniz nedeniyle gerçekleşmesine neden olabilir.

Rüyada erkek bebeği yere düşürmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına işaret eder.

Rüyada bebek yere düşürmek çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, sonra kendi işini kuracağına, insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada kucağındaki bebeği yere düşürmek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, sakin ve güzel bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yere düşeni kaldırmak mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada yere düştüğünü görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, fırsatların heba edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekmeği yere düşürmek eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına işarettir.

Rüyada birini yere düşürmek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına rivayet eder.

Rüyada yere düşen uçak görmek üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, evdeki birinin yolculuk yapacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments